Terus berhubung
Beli VIMAX Malaysia

VIMAX

SUPLEMEN PENINGKATAN KELAKIAN HARIAN ANDA

Vimax adalah pemakanan tambahan dalam bentuk pil yang dihasil dan diformula dari herba-herba asli terpilih dari seluruh dunia yang mempunyai kuasa yang tinggi untuk menambah saiz zakar lelaki, meningkatkan prestasi seks serta kesihatan dan membantu para lelaki mencapai tahap ereksi yang maksima. Dikatakan bahawa pengamal herba-herba yang terkandung dalam Vimax mampu melakukan hubungan seks sehingga 3 kali untuk satu malam dan dilakukan pada setiap malam. Memang hebat.

Saiz Zakar Lebih Besar

Keyakinan yang lebih besar

Penguasaan seksual

Endurance lagi


Bagaimana Vimax boleh membantu anda?
3 dari 4 wanita tidak merasa puas dengan prestasi seks pasangan mereka. Adakah masalah ini berlaku kepada anda?

  • Adakah anda ingin memberi pasangan anda malam yang tidak dapat dilupakan dan memuaskan semua keinginannya?
  • Adakah anda pernah meragui zakar anda dapat memuaskan seorang wanita?
  • Adakah anda ingin dilahirkan dengan zakar yang sebesar mereka yang anda lihat dalam filem lucah?

Vimax boleh membesarkan zakar anda sehingga 5.8 sentimeter dengan cara yang semulajadi. Dalam masa beberapa minggu anda boleh meningkatkan prestasi seksual anda. Kesannya adalah dalam jangka masa yang panjang dan selamat.

Jadi bagaimana Pil Vimax berfungsi?
Zakar anda mengandungi ruang yang dipanggil ereksiĀ  corpora cavernosa. Semasa ereksi, Corpora Cavernosa anda diisi dengan darah sehingga ia berdiri sepenuhnya. Baru-baru ini ia didapati bahawa saiz ereksi adalah dihadkan oleh saiz ruang ereksi.

Vimax berfungsi dengan menjadikant tisu zakar lebih fleksibel dan meningkatkan aliran darah ke dalam Corpora Cavernosa anda. Kesan gabungan ini menyebabkan tisu zakar berkembang kepada saiz yang maksimum.

Beli VIMAX Malaysia

Adakah Pil Vimax benar-benar berkesan?
Kami mempunyai 17 tahun pengalaman dalam bidang kesihatan seksual. Kami mempunyai ramai pelanggan dan sebahagian daripada mereka ingin berkongsi pengalaman mereka dengan anda:

Jason E., Singapura
Beberapa tahun yang lalu saya telah mencuba tiga pil zakar yang berlainan. Saya rasa saya memerlukan zakar yang lebih besar. Saya adalah jauh lebih kecil dari saiz purata. Tiada yang berkesan. Saya telah mencuba pemanjang zakar, ia menyakitkan dan tidak berkesan untuk saya. Saya cuba krim. Saya cuba senaman. Selepas setahun saya berputus asa. Dipendekkan cerita hingga ke enam bulan lalu apabila secara kebetulan iklan untuk Vimax terpampang pada skrin saya. Saya mengenali jenama ini dari beberapa tahun yang lalu, tetapi saya tidak mencubanya pada ketika itu. Dengan sikap berhati-hati, saya mengisi borang pesanan. Selepas 6 bulan menggunakannya saya merasai zakar saya telah berkembang sedikit dan pasti berasa lebih yakin. Terima kasih Vimax untuk mengembalikan keyakinan saya!

Satish F., New Delhi, India
Saya tidak tahu mengapa saya mengangkat telefon dan membuat pesanan, tetapi sesuatu dalam diri saya mendesak untuk melakukannya. Seorang lelaki menjawab telefon, dan saya menyedari saya akan cemas menunggu untuk meletakkan jika seorang perempuan yang menjawab. Apabila pakej sampai ke rumah saya tiada siapa yang mengetahui apa yang berada di dalam kotak. Saya mengambil setiap pil dengan segelas air dan selepas sebulan saya melihat keputusan. Saya mendapat ereksi lebih kerap dan bertahan lebih lama. Selepas tiga bulan ia berasa lebih besar. Saya baru sahaja memesan bekalan seterusnya. Terima kasih kerana menual produk hebat Wow Nutrition!

Law D., Hong Kong, China
Kira-kira separuh dari lelaki dalam platun saya telah menggunakan barangan Vimax ini, jadi saya fikir, mengapa tidak. ia tidak menyakitkan mereka, dan juga bolehlah melihat apa yang ia boleh lakukan. Ia adalah sangat mudah untuk membeli secara atas talian. Ia tiba dengan cukup cepat, dan tiada sesiapa yang dapat memberitahu apakah barangan itu. Saya bimbang saya akan mempunyai ereksi spontan yang tidak terkawal, tetapi itu tidak berlaku. Apabila saya perlukan untuk bertahan lebih lama, saya akan lakukan. Apabila zakar saya telah mengeras, ia adalah lebih kerasĀ  dan merasa seperti lebih daripada sebelumnya. Saya suka barangan ini!

Apakah yang dikandungi Pil Vimax?
Pil Vimax adalah 100% Selamat dan Asli. Hanya bahan-bahan herba yang berkualiti tinggi dari seluruh dunia yang digunakan dalam pembuatan Vimax. Kami gembira untuk mengatakan bahawa produk kami yan telah digunakan oleh kaum lelaki berumur antara 18-78 tahun, dengan tiada laporan pelanggan atas kesan sampingan. Tanpa komitmen kami untuk mengekalkan piawaian yang tertinggi dalam penyelidikan, pembangunan dan pembuatan, keputusan hebat pada seluruh kategori umur yang meluas seperti itu adalah mustahil. Pil Vimax dihasilkan dalam sebuah fasiliti diluluskan FDA.


Pilihan Pembayaran


Kami terima semua kad kredit utama (Visa, Master Card, American Express, Diners, Discover), PayPal, Pemindahan Wang Melalui Bank, Tunai Pada Penghantaran. Semua arahan untuk pembayaran akan muncul di bakul membeli-belah sekiranya butang Beli Sekarang ditekan.

Tunai Pada Penghantaran dari Tacqbin boleh didapati untuk Cyberjaya, Ipoh, Johor Bahru, Lembah Klang, Kulai, Bandar Melaka, Pasir Gudang, Pekan Nanas, Penang, Putrajaya, dan Senai
Sila rujuk pada senarai poskod yang disediakan.

SMS / WhatsApp Aiman di +60 11 3132 9688 untuk bantuan.

Anda juga boleh emel Aiman di [email protected].

Pilihan Pembayaran yang selanjutnya

Semua hak terpelihara Hak Cipta 2015 AFFLUENT TRADE MANAGEMENT SINGAPORE

India Herbs  Singapore Supplements   Affluent Trade   WOW Nutrition   WOW Nutrition Malaysia   Vimax Singapore   Vimax Malaysia   Vimax Indonesia   Arthmender   AyurGold   AyurH   Ayurstate   Ayurtox   Cardiofy   Clarimind   Cosmic Joy   Immunice   Kama Raja   Kama Rani   Mystic Sleep   Radiancio   Sherpa Strength   Sukraja   Yogic Slim   Youtharia