Terus berhubung
Lean Muscle menggalakkan aliran darah ke zakar anda untuk kebengkakkan maksimum.

LEAN MUSCLE

Lean Muscle menggalakkan aliran darah ke zakar anda untuk kebengkakkan maksimum. Kuasa Precision Lean Muscle Formula adalah, campuran proprietari dipatenkan semua bahan-bahan semulajadi yang telah terbukti untuk meningkatkan tahap testosteron pada lelaki secara semula jadi dan pada masa yang sama meningkatkan kadar semula jadi badan metabolik.

Kami adalah Pengedar Singapura yang Dilantik untuk Lean Muscle.

Apakah itu Lean Muscle Formula?

Formulasi BARU yang inovatif dibuat untuk berfungsi sebagai perkembangan otot yang hebat dan kapasiti pembakaran lemak meningkatkan kumpulan kombo. Kaedah kami diuji dan terbukti secara perubatan untuk meningkatkan perubahan keseluruhan tubuh anda. Dengan campuran 100% bahan semula jadi yang sesuai dan didokumentasikan anda boleh mengharapkan untuk kelihatan dan rasa hebat dalam masa yang pantas.

BINA 30% LEBIH

 • JISIM OTOT DALAM 30 HARI!
 • DAPATKAN OTOT TANPA LEMAK SEKARANG
 • TINGKATKAN TENAGA DENGAN PANTAS
 • PEROLEH KEKUATAN DENGAN PANTAS
 • BINA JISIM OTOT TANPA LEMAK

Bahan-bahan Lean Muscle Formula

Segalanya yang anda perlukan untuk perkembangan jisim otot tanpa lemak yang mengagumkan dan pembakaran lemak yang lebih pantas dalam hanya tambahan senaman bernutrisi semula jadi. Kami memilih bahan-bahan peringkat perubatan yang terbaik kerana anda layak mendapatkan hanya yang terbaik.

 • Nitrik oksida
 • L Arginina
 • Glutamina

Manfaat Rumusan Lean Muscle

Jika anda ingin menggunakan Lean Muscle Formula, ini akan membantu anda mengenalinya dengan tepat.

 • Mengurangkan Lemak Badan
 • Meningkatkan Tahap Tenaga
 • Memperbaiki Prestasi Seksual
 • Peroleh Gol Otot Anda Lebih Cepat Dengan Maks Lean Muscle

Adakah Lean Muscle Formula Benar-Benar Berkesan?

 Makanan tambahan ini akan meningkatkan senaman tetap dan badan anda dengan mudah. Ia memberikan anda berkilo-kilo tisu otot dan mengurangkan lemak berlebihan dengan sangat pantas. Tambahan bernutrisi ini menggalakkan proses metabolisme anda menawarkan pertumbuhan jisim otot yang bagus. Ia akan menggalakkan otot yang diperolehi juga. Rumusan ini akan meningkatkan kehidupan seksual harian anda pada masa yang sama dan meningkatkan prestasi anda di gim dan juga di ranjang.

CERITA ANDA ORANG SEBENAR

Andrew, New York
"Saya menyedari bahawa tahap tenaga saya meningkat, saya akhirnya dapat lihat beberapa abdomen dari perut saya dan saya rasa hebat."

Sebastian, Toronto
"Saya telah mengambil Power Precision untuk hampir 5 bulan kini dan saya akan memberitahu pandangan saya dalam 3 perkataan mudah. Transformasi Badan Keseluruhan."

Goerge, Los Angeles
"Dalam minggu pertama mengambil LeanMuscleMax saya perasan pam yang lebih baik, kekuatan yang meningkat, stamina yang meningkat…ia satu-satunya makanan tambahan yang saya ambil setiap hari"

Adakah Lean Formula Telah Diuji Di Dalam Pelajaran Kajian?

 Menurut Ulasan Lean Muscle Formula. Lelaki yang mengambil Power Precision kelihatan berubah pada fizikal dan prestasi mereka, dan mereka tidak henti-henti menghebohkan tentang betapa mudahnya dengan Power Precision. Hasilnya terbukti.

Power Precision dirumuskan secara saintifik untuk merangsang pertumbuhan otot dan membakar lebih banyak lemak. Kajian double blind mendedahkan bahawa lelaki yang mengambil Power Precision membina 25% lebih otot dan kehilangan 27% lebih lemak badan. Itu adalah 54% lebih pantas daripada pesaing!

Bilakah Saya Boleh Melihat Hasilnya?

 BERITA PEMBINAAN OTOT

Menggalakkan perolehan tenaga dan otot

Para saintis mencadangkan bahawa arginina memperoleh tenaga daripada diet untuk digunakan terhadap penggalakkan otot daripada penyimpanan lemak. Walaupun masih dalam peringkat awal, asid amino kelihatan menjanjikan dalam melawan obesiti

Kesihatan Lelaki

[Glutamina] meningkatkan stamina semasa ujian senaman, mungkin disebabkan oleh kombo ini meningkatkan penyerapan elektrolit dan air semasa senaman. Glutamina juga boleh meningkatkan prestasi anda.

Pilihan Pembayaran

Kami terima semua kad kredit utama (Visa, Master Card, American Express, Diners, Discover), PayPal, Pemindahan Wang Melalui Bank, Tunai Pada Penghantaran. Semua arahan untuk pembayaran akan muncul di bakul membeli-belah sekiranya butang Beli Sekarang ditekan.

Tunai Pada Penghantaran dari Tacqbin boleh didapati untuk Cyberjaya, Ipoh, Johor Bahru, Lembah Klang, Kulai, Bandar Melaka, Pasir Gudang, Pekan Nanas, Penang, Putrajaya, dan Senai
Sila rujuk pada senarai poskod yang disediakan.

SMS / WhatsApp Aiman di +60 11 3132 9688 untuk bantuan.

Anda juga boleh emel Aiman di [email protected].

Pilihan Pembayaran yang selanjutnya

All rights reserved Copyright © 2015 AFFLUENT TRADE MANAGEMENT SINGAPORE

India Herbs  Singapore Supplements   Affluent Trade   WOW Nutrition   WOW Nutrition Malaysia   Vimax Singapore   Vimax Malaysia   Vimax Indonesia   Arthmender   AyurGold   AyurH   Ayurstate   Ayurtox   Cardiofy   Clarimind   Cosmic Joy   Immunice   Kama Raja   Kama Rani   Mystic Sleep   Radiancio   Sherpa Strength   Sukraja   Yogic Slim   Youtharia