Terus berhubung
Beli Maca Malaysia

MACA

500 mg Maca diambil 3 kali sehari terbukti meningkatkan kemahuan seksual pada lelaki!

Untuk meningkatkan keinginan seksual lelaki: 1500 ke 3000 mg maca setiap hari dalam 3 dos yang dibahagikan. Dos 1500 mg juga sama berkesan seperti 3000 mg dos.

Beli Maca

Beli Maca Malaysia

Sumber: WebMD

Maca adalah tumbuhan yang tumbuh di tengah Peru di dataran tinggi yang tinggi pergunungan Andes. Ia telah ditanam sebagai tanaman sayur-sayuran di Peru untuk sekurang-kurangnya 3000 tahun. Maca adalah saudara lobak dan mempunyai bau yang sama dengan butterscotch. Akarnya digunakan untuk membuat ubat-ubatan. Maca digunakan untuk "darah letih" (anemia); sindrom keletihan kronik (CFS); dan meningkatkan tenaga, stamina, prestasi sukan, ingatan, dan kesuburan. Wanita menggunakan maca untuk ketidakseimbangan hormon wanita, masalah haid, dan gejala-gejala menopaus. Maca juga digunakan untuk tulang lemah (osteoporosis), kemurungan, kanser perut, leukemia, HIV / AIDS, batuk kering, mati pucuk (ED), untuk membangkitkan keinginan seksual, dan meningkatkan sistem imun. Dalam makanan, maca dimakan bakar atau panggang, yang disediakan seperti sup, dan digunakan untuk membuat minuman yang ditapai dipanggil maca chicha.

Maca meningkatkan jumlah sperma, mengecutkan prostat membesar, meningkatkan libido, membantu dalam fungsi seksual, dan mengurangkan kebimbangan menurut penemuan penyelidikan baru-baru ini. Tetapi maca adalah lebih daripada darling baru di makmal penyelidikan. Ia merupakan herba yang telah berdiri ujian masa, dengan maklumat anekdot diturunkan dari generasi ke generasi sejak sejarah yang telah dirakam. Selain meningkatkan kesihatan seksual, maca adalah adaptogen benar dan dikenali untuk meningkatkan stamina, daya ingatan dan berlainan.


Pilihan Pembayaran


Kami terima semua kad kredit utama (Visa, Master Card, American Express, Diners, Discover), PayPal, Pemindahan Wang Melalui Bank, Tunai Pada Penghantaran. Semua arahan untuk pembayaran akan muncul di bakul membeli-belah sekiranya butang Beli Sekarang ditekan.

Tunai Pada Penghantaran dari Tacqbin boleh didapati untuk Cyberjaya, Ipoh, Johor Bahru, Lembah Klang, Kulai, Bandar Melaka, Pasir Gudang, Pekan Nanas, Penang, Putrajaya, dan Senai
Sila rujuk pada senarai poskod yang disediakan.

SMS / WhatsApp Aiman di +60 11 3132 9688 untuk bantuan.

Anda juga boleh emel Aiman di [email protected].

Pilihan Pembayaran yang selanjutnya

Semua hak terpelihara Hak Cipta 2015 AFFLUENT TRADE MANAGEMENT SINGAPORE

India Herbs  Singapore Supplements   Affluent Trade   WOW Nutrition   WOW Nutrition Malaysia   Vimax Singapore   Vimax Malaysia   Vimax Indonesia   Arthmender   AyurGold   AyurH   Ayurstate   Ayurtox   Cardiofy   Clarimind   Cosmic Joy   Immunice   Kama Raja   Kama Rani   Mystic Sleep   Radiancio   Sherpa Strength   Sukraja   Yogic Slim   Youtharia