Terus berhubung
Beli Semenax Malaysia

SEMENAX

Apa yang menjadikan rumusan Semenax jauh lebih hebat daripada 'pemangkin pancutan' lain yang ada di pasaran hari ini ialah gabungan tiga kali ganda kajian klinikal intensif, dos yang dioptimumkan, dan kualiti terbaik bahan-bahan yang tersedia.

Sains Di Sebalik Rumusan Semenax

Apa yang menjadikan rumusan Semenax jauh lebih hebat daripada 'pemangkin pancutan' lain yang ada di pasaran hari ini ialah gabungan tiga kali ganda (1) kajian klinikal intensif, (2) dos yang dioptimumkan, dan (3) kualiti terbaik bahan-bahan yang tersedia.

Setiap bahan di dalam rumusan Semenax telah dipilih untuk digabungkan berdasarkan rekod dan sejarahnya yang terbukti menunjukkan peningkatan dalam jumlah air mani yang anda pancutkan dengan setiap orgasma.

Jadi anda menikmati orgasma yang tidak hanya berasa lebih kuat - ejakulasi anda secara visual lebih kelihatan hebat juga!

Rumusan Termasuklah:

Bunga Swedish

 • Debunga adalah 'benih jantan' bunga - dan Debunga Bunga Swedish adalah bentuk kepetakan ekstrak kejantanan lelaki yang kuat yang memperoleh kemasyhuran dalam dekad terdahulu antara pengamal kesihatan alternatif sebagai penggunaan semula jadi yang berkesan untuk prostat yang membesar, bukan sebagai pengganti untuk perubatan tetapi sebagai pemangkin semula jadi.
 • Ia telah digunakan secara meluas di Eropah dan Asia untuk mengajukan prostat yang membesar, dan ia mula mendapat perhatian di sini di Amerika Utara untuk manfaat kesihatan seksual dan prostat.
 • Bagi lelaki yang berminat untuk meningkatkan jumlah ejakulasi mereka, Bunga Swedish berguna kerana ia meningkatkan fungsi optimum prostat - yang memainkan peranan penting di dalam pengeluaran bendalir semen anda! Tambahan lagi, ia juga dianggap bermanfaat untuk meningkatkan aliran air kencing yang sihat, pengaturan sistem imun, perlindungan hati, kawalan kolestrol, dan banyak lagi.
 • Debunga bunga Swedish dibuat dengan mengumpulkan sekam biji benih pelbagai tumbuhan berbungga, dan kemudian memeramnya menggunakan proses istimewa yang menghapuskan toksik dan kulat sementara mengekalkan nutrisi penting, mineral, asid amino, dan enzim.

L-Arginie HCI

 • Kajian klinikal telah membuktikan bahawa terdapat manfaat kesihatan seksual yang penting yang dapat dinikmati melalui penambahan asid amino separa-penting L-arginie. Dalam kajian, ia telah dibuktikan mampu meningkatkan kesihatan dan fungsi seksual lelaki sebanyak DUA KALI GANDA JUMLAH AIR MANI. Tambahan pula, L-arginie digunakan di dalam penghasilan nitrik oksida, yang bertanggungjawab untuk menenangkan saluran darah untuk meningkatkan bekalan darah ke zakar untuk ereksi yang lebih keras, dan lebih tegang.
 • Juga, L-arginie telah ditunjukkan di dalam kajian klinikal menambahkan TIGA KALI GANDA tahap 'hormon keremajaan' anda (HGH) sementara memperbaiki prestasi anda semasa senaman yang berat dan aktiviti seksual. Tambahan pula, ia membantu meningkatkan pembakaran lemak, membina tisu otot, menggalakkan imuniti, menggalakkan penyembuhan, dan banyak lagi!

L-Lisina

 • Asid amino penting ini perlu untuk kesihatan kita, tetapi badan kita tidak dapat menghasilkannya. Kajian telah menunjukkan bahawa pengambilan L-lisina dengan campuran zink dapat membantu meningkatkan pengeluaran sperma, menggalakkan pengeluaran testosteron semula jadi anda.
 • Lebih lagi, apabila L-lisina diperlengkap dalam gabungan dengan L-arginine, telah terbukti menjadi sebanyak sepuluh kali lebih berkesan berbanding mengambil L-arginine sahaja.

Epimedium Sagittatum

 • Kadangkala dirujuk sebagai 'pokok miang kambing,' epimedium sagittatum telah memperoleh perhatian di dalam komuniti perubatan kerana kebolehan sebahagian besarnya untuk meningkatkan pengaliran darah ke zakar dengan tahap nitrik oksida yang meningkat - yang merupakan mekanisme yang dijadikan sasaran oleh preskripsi pil ereksi.
 • Ia juga dikenali untuk meningkatkan libido dan menggalakkan pengeluaran testosteron.
 • Epimedium sagittatum terkenal di Asia, digunakan berabad lamanya sebagai penggalak libido oleh doktor-doktor untuk memperbaiki fungsi keseluruhan ereksi dan meningkatkan kesuburan. Ia juga merupakan afrodisiak lagenda.

Zink Oksida & Zink Aspartat

 • Zink telah ditunjukkan untuk meningkatkan fungsi keseluruhan seksual lelaki sebanyak sehingga 200% dengan membantu di dalam pengeluaran testosteron. Ia juga difikirkan untuk menjadikan air mani anda kelihatan dan rasa lebih tebal secara konsisten, dengan tona lebih putih yang ketara. Zink telah ditunjukkan menjadi berkesan terutamanya apabila digabungkan dengan L-lisina.

L-Karnitina

 • Kajian mengejutkan yang dijalankan pada 2003 menunjukkan terapi L-karnitina boleh menjadi berkesan terutamanya untuk meningkatkan kualiti air mani dengan kepekatan sperma yang dipertingkatkan dan pergerakan sperma yang lebih baik. Tambahan pula, kajian lain menunjukkan bahawa L-karnitina mungkin berguna dalam merawat varikosele, punca utama kemandulan lelaki.

Benih Labu

 • Tinggi zink secara semula jadi, benih labu telah menunjukkan ia berguna dalam menyokong keseluruhan kesihatan prostat, oleh itu membantu meningkatkan kesihatan, jumlah dan kualiti air mani (Lihat Zink Oksida.)

Maca

 • Kajian yang diterbitkan di dalam Jurnal Urology (April 2000) menemui bahawa Maca membantu meningkatkan keinginan seksual, potensi, dan tenaga - hampir DUA KALI GANDA aktiviti seksual bagi subjek-subjek ujian yang mengambilnya selama 21 hari!
 • Herba ini yang ditemui di Andes telah digunakan sejak Incas untuk menggalakkan tenaga dan fungsi seksual. Ia dikenali untuk meningkatkan tenaga, stamina, dan daya tahan dan dianggap bagi sesetengah orang untuk memperbaiki kemandulan, walaupun lebih kajian diperlukan untuk membentuknya sebagai fakta.

Vitamin E

 • Vitamin E adalah antioksidan yang bertindak sebagai pencair darah yang sederhana. Ia bagus untuk arteri anda dan telah terbukti bermanfaat untuk meningkatkan fungsi seksual lelaki. Banyak kajian perubatan telah dilakukan yang menunjukkan Vitamin E boleh membantu mengajukan kelengkungan zakar.

Ekstrak Kulit Pinus

 • Ekstrak kulit pinus adalah sumber pekat OPC (flavonoid tumbuhan) dan telah dijual di Perancis untuk berdekad lamanya. Ia ditemui mengandungi antioksidan yang sangat berguna untuk fungsi seksual. Tambahan pula, OPC merangsang pengeluaran nitrik oksida - penting untuk mendapatkan ereksi yang keras, dan tebal. Kesan bermanfaat telah ditemui bermula dalam penambahan selama 90 hari.

Muira Puama

 • Dikenali sebagai 'kayu potensi', pokok renek berbunga dari hutan hujan Amazon ini mempunyai sejarah panjang penggunaan perubatan oleh orang asli Rio Negro di Amerika Selatan. Walau bagaimanapun, ia benar-benar dikenali selepas Dr. Jacques Waynsberg di Institute of Sexology (Paris) menamatkan kajian pada 1990 di mana 62% lelaki yang mengambil ekstrak muira puama mengalami peningkatan dalam nafsu seks, dan 51% lelaki dilaporkan memperbaiki fungsi erektil mereka. Muira Puama juga dipercayai bagus untuk memperbaiki libido, juga meningkatkan kepintaran minda.

Hawthorne

 • Digunakan sejak abad ke 19, Hawthorne adalah salah satu herba yang paling terkenal yang dipreskripsi di Eropah hari ini dengan keberkesanan antioksidannya yang bermanfaat pada seluruh sistem kardiovaskular. Bagi nota khusus untuk lelaki yang berminat meningkatkan fungsi erektil mereka, Hawthorne bagus untuk meningkatkan pengedaran darah sementara menguatkan dinding saluran darah. Hawthorne membantu meningkatkan intensiti dan kekuatan ereksi anda.

Ekstrak Kranberi

 • Afrodisiak yang kurang dikenali ini dahulunya digunakan oleh bumiputera Amerika dan kemudian oleh peneroka Eropah, walaupun rujukan kepada kranberi berkaitan kesihatan seksual ditemui di Finland, juga. Ia dikenali kerana meningkatkan kesihatan saluran kencing... tetapi baru-baru ini, ia mendapat perhatian kerana manfaatnya yang banyak dalam meningkatkan kesihatan seksual lelaki. Ekstrak kranberi adalah sumber beberapa nutrien yang penting untuk kesihatan seksual optimum termasuk Vitamin C dan A. Juga, ia dimuatkan dengan anti-oksidan dan fitokimia yang dipercayai meningkatkan kekerapan pemikiran seksual, juga mengekalkan ereksi.

Butea Superba

 • Dianggap sebagai Afrodisiak, herba ini hidup di Thailand dan digunakan secara tradisional oleh lelaki Thailand untuk menggalakkan prestasi seksual dan libido.

…Dan ingat: Semenax dikilangkan di Amerika Syarikat oleh pengeluar cGMP sama yang digunakan oleh peruncit-peruncit utama seperti Wal-mart untuk menghasilkan vitamin-vitamin berjenama. Dan, semua bahan-bahan kami diuji untuk ketulenannya sebelum pengeluaran.
Kerana kepuasan dan hasil anda bermula dengan janji kami untuk memberikan rumusan 'pemangkin ejakulasi' TERBAIK, menggunakan bahan-bahan berkualiti tertinggi yang tersedia.


Pilihan Pembayaran


Kami terima semua kad kredit utama (Visa, Master Card, American Express, Diners, Discover), PayPal, Pemindahan Wang Melalui Bank, Tunai Pada Penghantaran. Semua arahan untuk pembayaran akan muncul di bakul membeli-belah sekiranya butang Beli Sekarang ditekan.

Tunai Pada Penghantaran dari Tacqbin boleh didapati untuk Cyberjaya, Ipoh, Johor Bahru, Lembah Klang, Kulai, Bandar Melaka, Pasir Gudang, Pekan Nanas, Penang, Putrajaya, dan Senai
Sila rujuk pada senarai poskod yang disediakan.

SMS / WhatsApp Aiman di +60 11 3132 9688 untuk bantuan.

Anda juga boleh emel Aiman di [email protected].

Pilihan Pembayaran yang selanjutnya

Semua hak terpelihara Hak Cipta 2015 AFFLUENT TRADE MANAGEMENT SINGAPORE

India Herbs  Singapore Supplements   Affluent Trade   WOW Nutrition   WOW Nutrition Malaysia   Vimax Singapore   Vimax Malaysia   Vimax Indonesia   Arthmender   AyurGold   AyurH   Ayurstate   Ayurtox   Cardiofy   Clarimind   Cosmic Joy   Immunice   Kama Raja   Kama Rani   Mystic Sleep   Radiancio   Sherpa Strength   Sukraja   Yogic Slim   Youtharia