Terus berhubung

PROGRAM SAIZ SUPER

Maksimumkan Saiz anda pada tahap Maksimum dengan Vimax dan Lean Muscle! Vimax membuat tisu zakar lebih elastik dan Lean Muscle menambahkan peraliran darah pada zakar untuk menggalakkan pembesaran.

Program Yang Disyorkan - 2 hinga 4 bulan
Pagi Selepas Makan - 1 Lean Muscle (juga boleh dimakan sebelum sarapan sekiranya anda bersenam)
Malam Selepas Makan - 1 VigRX Plus dan 1 Vimax

Beli Program Saiz Super

Beli 1 Program
RM 470

RM 420
TEKAN DISINI
UNTUK PEMBELIAN

Bagaimanakah Program Saiz Super membantu anda?

3 daripada 4 wanita tidak berpuas hati dengan prestasi seks pasangan mereka. Adakah ia juga berlaku kepada anda?

  • Adakah anda ingin memberikan pasangan anda malam yang tidak dapat dilupakan dan memenuhi semua keinginannya?
  • Adakah anda pernah meragui zakar anda dapat memuaskan hati seorang wanita?
  • Adakah anda ingin dilahirkan dengan zakar sebesar orang-orang yang anda lihat dalam filem lucah?

Program Saiz Super boleh membesarkan zakar anda sehingga kepada 5.8 sentimeter dan menggalakkan pembesaran lebih dengan cara yang semulajadi. Dalam masa beberapa minggu anda jauh boleh meningkatkan prestasi seksual anda. Kesannya adalah untuk jangka panjang dan selamat.

Jadi bagaimana Program Saiz Super berfungsi?

Zakar anda terdiri daripada arteri dan tisu lembut. Semasa ereksi, arteri mengisi tisu lembut dengan darah sehingga zakar anda tegang sepenuhnya.
Pembesaran zakar boleh dicapai dalam 2 cara:
1) meningkat aliran darah ke zakar
2) Lebih banyak tisu span lembut yang akan lebih mengembang dan membolehkan lebih banyak pengaliran darah

Vimax berfungsi dalam dua cara tersebut untuk meningkatkan panjang dan lilitan zakar (meningkatkan aliran darah dan membuat tisu zakar lebih lunak).

Otot nipis menggalakkan pengeluaran oksida nitrik yang memastikan aliran darah adalah maksimum bagi menaikkan pembesaran dalam panjang dan lilitan.

Adakah Program Saiz Super benar-benar berkesan?
Kami mempunyai 17 tahun pengalaman dalam kesihatan seksual. Kami mempunyai ramai pelanggan dan sebahagian daripada mereka ingin berkongsi pengalaman mereka dengan anda:

Barry H. London UK
Program ini sebenarnya berfungsi dengan baik bagi saya tanpa apa-apa kesan sampingan. Saya akan mengesyorkan kepada anda jika memerlukan sedikit bantuan pada aliran darah. Saya juga mempunyai nafsu seks yang tinggi.

Alfons L. Chonosky
Saya memang perasan ada perubahan. Saya akan membelinya sekali lagi dan setakat ini adalah tawaran terbaik yang akan anda temui. Saya mendapati diri saya lebih besar selepas beberapa bulan mengambilnya. Dan semakin keras berbanding sebelum ini.

Natasha E., Singapura
Suami saya telah mengambilnya untuk beberapa tahun dan amat berpuas hati dengan keputusan yang beliau telah dapat. Beliau berhenti mengambilnya untuk beberapa ketika dan boleh melihat  perbezaan pada keinginannya jadi saya telah membelinya lagi.

Steve, Chicago, Amerika Syarikat
Ia mengambil masa beberapa hari untuk badan saya menyesuaikan diri tetapi berjaya melakukannya. Teman wanita suka bagaimana ia berfungsi juga. Sudah pasti akan membeli lagi. Tiada kesan sampingan sama sekali.

Jason David Riley, Vietnam
Menggunakannya seperti yang diarahkan dan dalam masa 2 minggu kedua saya dan teman wanita saya perasan peningkatan panjang dan lebar pada masa akan datang saya pasti akan membeli 2-3 program dan bukan hanya satu, sebuah produk yang sangat menakjubkan SEMPURNA

Apakah kandungan Program Saiz Super?
Pil Vimax adalah 100% Selamat dan Asli. Hanya bahan-bahan herba yang berkualiti tinggi dari seluruh dunia digunakan dalam pembuatan Vimax.

Formula Otot Nipis telah dipatenkan dan semua campuran bahan-bahan semulajadi proprietari  yang telah dibuktikan


Pilihan Pembayaran


Kami terima semua kad kredit utama (Visa, Master Card, American Express, Diners, Discover), PayPal, Pemindahan Wang Melalui Bank, Tunai Pada Penghantaran. Semua arahan untuk pembayaran akan muncul di bakul membeli-belah sekiranya butang Beli Sekarang ditekan.

Tunai Pada Penghantaran dari Tacqbin boleh didapati untuk Cyberjaya, Ipoh, Johor Bahru, Lembah Klang, Kulai, Bandar Melaka, Pasir Gudang, Pekan Nanas, Penang, Putrajaya, dan Senai
Sila rujuk pada senarai poskod yang disediakan.

SMS / WhatsApp Aiman di +60 11 3132 9688 untuk bantuan.

Anda juga boleh emel Aiman di [email protected].

Pilihan Pembayaran yang selanjutnya

Semua hak terpelihara Hak Cipta 2015 AFFLUENT TRADE MANAGEMENT SINGAPORE

India Herbs  Singapore Supplements   Affluent Trade   WOW Nutrition   WOW Nutrition Malaysia   Vimax Singapore   Vimax Malaysia   Vimax Indonesia   Arthmender   AyurGold   AyurH   Ayurstate   Ayurtox   Cardiofy   Clarimind   Cosmic Joy   Immunice   Kama Raja   Kama Rani   Mystic Sleep   Radiancio   Sherpa Strength   Sukraja   Yogic Slim   Youtharia