Terus berhubung
Vimax patch Malaysia

VIMAX PATCH

100% Produk Semulajadi dan Selamat yang selamat dan selama-lamanya boleh membesarkan saiz zakar anda sehingga 3-4 Inci panjang dan sehingga 25% dalam lilitan. Produk ini menggunakan penghantaran Transdermal untuk menyerap bahan-bahan semula jadi Vimax Patch melalui kulit.

Membesarkan zakar ANDA CEPAT, BERKESAN, TIADA SAKIT, TANPA PEMBEDAHAN, AKHIRNYA BOLEH DILAKSANAKAN.
Pasaran pembesaran zakar dipenuhi dengan produk berkualiti rendah. Sudah tentu terdapat juga produk yang berkualiti tinggi, dan benar-benar berkesan, tetapi banyak juga produk yang tidak baik, tidak selamat. Terdapat banyak produk seperti pam, pil, penyangkut pemberat yang mendakwa untuk "Mengubah kehidupan anda dalam semalaman". Ingatlah bahawa tiada produk mampu menambahkan saiz zakar anda dengan beberapa inci dalam hanya beberapa minggu. Ingatlah bahawa syarikat-syarikat yang tidak mempunyai cara untuk dihubungi mereka harus tidak dipercayai. Juga, sebuah syarikat yang baik mempunyai pasukan sokongan, bersedia untuk membantu pelanggan mereka pada bila-bila masa yang mereka perlukan. Ini bukan kes syarikat-syarikat buruk yang datang entah dari mana, tetapi hanya berminat untuk mengambil wang anda.

MENGAPA VIMAX EXTENDER BERBEZA?
Prinsip Vimax Extender adalah berdasarkan pada prinsip daya tarikan. Teknik daya tarikan juga digunakan dalam perubatan moden. Dalam pembedahan ortopedik tradisional doktor menggunakan kaedah ini untuk menggalakkan pertumbuhan tulang.
Ia juga digunakan dalam pembedahan plastik, untuk pengembangan tisu, untuk menutup kecelaan kulit seperti lepuh, atau kawasan keguguran rambut.
Apa yang membuatkan Vimax Extender berbeza daripada produk-produk lain yang sepertinya ialah peranti kami tidak memaksa zakar anda memanjang. Berdasarkan kajian kami, kami mereka khas Vimax Extender Device untuk digunakan hanya pada kawasan-kawasan yang dikenali untuk memaksimumkan pembesaran itu.
Vimax Extender telah diluluskan dan disyorkan oleh pelbagai pakar yang terkenal dalam industri pembesaran zakar. Juga, beberapa pakar urologi dunia terkemuka mengesyorkan Vimax Extender untuk pesakit mereka.
Semasa ereksi, otak mengeluarkan hormon yang bertanggungjawab untuk menghantar darah ke zakar anda, untuk mengisi tisu ereksi. Dengan ini corpora cavernosa diisi dengan darah semaksimum mungkin, sehingga memberikan anda ereksi. Seperti yang anda lihat, sebenarnya saiz zakar anda dihadkan oleh saiz corpora cavernosa.


Pilihan Pembayaran


Kami terima semua kad kredit utama (Visa, Master Card, American Express, Diners, Discover), PayPal, Pemindahan Wang Melalui Bank, Tunai Pada Penghantaran. Semua arahan untuk pembayaran akan muncul di bakul membeli-belah sekiranya butang Beli Sekarang ditekan.

Tunai Pada Penghantaran dari Tacqbin boleh didapati untuk Cyberjaya, Ipoh, Johor Bahru, Lembah Klang, Kulai, Bandar Melaka, Pasir Gudang, Pekan Nanas, Penang, Putrajaya, dan Senai
Sila rujuk pada senarai poskod yang disediakan.

SMS / WhatsApp Aiman di +60 11 3132 9688 untuk bantuan.

Anda juga boleh emel Aiman di [email protected].

Pilihan Pembayaran yang selanjutnya

Semua hak terpelihara Hak Cipta 2015 AFFLUENT TRADE MANAGEMENT SINGAPORE

India Herbs  Singapore Supplements   Affluent Trade   WOW Nutrition   WOW Nutrition Malaysia   Vimax Singapore   Vimax Malaysia   Vimax Indonesia   Arthmender   AyurGold   AyurH   Ayurstate   Ayurtox   Cardiofy   Clarimind   Cosmic Joy   Immunice   Kama Raja   Kama Rani   Mystic Sleep   Radiancio   Sherpa Strength   Sukraja   Yogic Slim   Youtharia