Terus berhubung
Oleh itu kami mempunyai produk perubatan yang berkesan yang meningkatkan jumlah sperma dan memperbaiki tahap kesihatan sistem pembiakan lelaki. Perolehi kenikmatan hidup dengan Vimax Volume!

VIMAX VOLUME

Oleh itu kami mempunyai produk perubatan yang berkesan yang meningkatkan jumlah sperma dan memperbaiki tahap kesihatan sistem pembiakan lelaki. Perolehi kenikmatan hidup dengan Vimax Volume!


Kami adalah Pengedar Singapura yang Dilantik untuk Vimax Volume.

Sudah tiba masanya untuk menikmati orgasma klimaks yang kuat bukan lagi suatu mimpi!

Lebih sperma = lebih orgasma kuat.

Mengapa jumlah sperma mempengaruhi orgasma? Bagaimana ia menjadikan ejakulasi lebih kencang dan menyeronokkan? Untuk mendapatkan jawapan kepada soalan-soalan ini mari lihat apa yang terjadi dengan organ pembiakan lelaki semasa orgasma. Kehebatan yang sangat menyeronokkan tersebut diiringi oleh ejakulasi air mani berlaku kerana semua otot sistem pembiakan mengecut secara serentak dalam cara yang paling intensif. Siri pengecutan perineum yang kuat dan berentak, duktus ejakulasi dan otot zakar menolak sperma keluar. Semakin banyak sperma yang ada untuk ditolak keluar, cth. ejakulasi, semakin banyak pengecutan yang akan anda dapatkan. jadi orgasma anda menjadi lebih panjang dan lebih kuat.

Vimax Volume meningkatkan jumlah cecair sehingga 500%!Laksanakan impian anda untuk mendapatkan orgasma sebenar dengan Vimax Volume!

Kesan keseluruhan yang positif pada sistem pembiakan lelaki.

Hanya kerja semua organ sistem pembiakan yang selaras boleh mendapatkan kepuaan yang maksimum semsa seks. Duktus ejakulasi, epididimis, testikel, kelenjar prostat, vesikel semen, duktus deferen dan juga bahagian-bahagian lain sistem pembiakan anda memerlukan bantuan dan perhatian yang tetap. Bagaimana untuk melindungi organ pembiakan anda daripada pelbagai pengaruh-pengaruh buruk kehidupan moden?

Vimax Volume adalah kompleks tonik yang selamat dan berkesan untuk menjadikan sistem pembiakan anda dalam keadaan berfungsi. Semua aspek aktiviti seksual anda dijadikan sasaran oleh formula baru kami terutamanya dihasilkan untuk menjadikan kehidupan seksual anda lebih lama dan lebih indah.Manfaat-manfaat utama lain Vimax Volume: meningkatkan kualiti sperma, potensi dan kesuburan yang lebih tinggi, pergerakan sperma yang lebih baik.

Sudah tiba masanya untuk menikmati klimaks anda dengan Vimax Volume!

Oleh itu kami mempunyai produk perubatan yang berkesan yang meningkatkan jumlah sperma dan memperbaiki tahap kesihatan sistem pembiakan lelaki. Perolehi kenikmatan hidup dengan Vimax Volume!

Apakah Bahan-bahan Vimax Volume?

 Lingzhi
Lingzhi adalah nama untuk sejenis cendawan Ganoderma lucidum. Ia tersebar seluruh dunia di dalam kawasan geografi yang tropikal dan beriklim sederhana, termasuk Amerika Utara dan Selatan, Afrika, Eropah, dan Asia. Lingzhi telah digunakan di dalam perubatan tradisional orang Cina sebagai perubatan herba untuk lebih daripada 4,000 tahun, menjadikannya salah satu daripada cendawan tertua yang telah digunakan di dalam perubatan. Perkataan lingzhi, di dalam bahasa Cina, bermaksud "herba potensi batin" dan juga telah disifatkan sebagai "cendawan keabadian".

 Fucus vesiculosus
Fucus Vesiculosus didakwa, sebagai perangsang tiroid, yang menggalakkan kesihatan tiroid dan juga digunakan sekiranya kolestrol tinggi. Kegunaan utama perubatan herba ini adalah sebagai sumber iodin, nutrien yang penting untuk kelenjar tiroid.

 4,5,7-Trihidroksiflavone
4,5,7-Trihidroksiflavone megnawal hiperglisemia, gangguan fungsi tiroid dan peroksidaan lipid di dalam tikus diabetes aloksan-teraruh. Ia juga digunakan di dalam rawatan kanser dan mengekalkan kesihatan zakar anda.

 San guo mu
San guo mu mengawal tekanan darah dan selanjutnya meningkatkan peredaran darah ke zakar anda menjadikannya lebih sensitif semasa tindakan seksual.

 Bahan-bahan lain: Embelica officinalis (ekstrak), Hong hua fen, Xi lan rou gui, Tian men dong (ekstrak), Xian mao, Dong chong xia cao (ekstrak), Ku gua, Maltodekstrin

Pilihan Pembayaran

Kami terima semua kad kredit utama (Visa, Master Card, American Express, Diners, Discover), PayPal, Pemindahan Wang Melalui Bank, Tunai Pada Penghantaran. Semua arahan untuk pembayaran akan muncul di bakul membeli-belah sekiranya butang Beli Sekarang ditekan.

Tunai Pada Penghantaran dari Tacqbin boleh didapati untuk Cyberjaya, Ipoh, Johor Bahru, Lembah Klang, Kulai, Bandar Melaka, Pasir Gudang, Pekan Nanas, Penang, Putrajaya, dan Senai
Sila rujuk pada senarai poskod yang disediakan.

SMS / WhatsApp Aiman di +60 11 3132 9688 untuk bantuan.

Anda juga boleh emel Aiman di [email protected].

Pilihan Pembayaran yang selanjutnya

Semua hak terpelihara Hak Cipta 2015 AFFLUENT TRADE MANAGEMENT SINGAPORE

India Herbs  Singapore Supplements   Affluent Trade   WOW Nutrition   WOW Nutrition Malaysia   Vimax Singapore   Vimax Malaysia   Vimax Indonesia   Arthmender   AyurGold   AyurH   Ayurstate   Ayurtox   Cardiofy   Clarimind   Cosmic Joy   Immunice   Kama Raja   Kama Rani   Mystic Sleep   Radiancio   Sherpa Strength   Sukraja   Yogic Slim   Youtharia